Home > Notícia
Celebracio del 140e aniversari del RCNT

area social

Celebracio del 140e aniversari del RCNT

El Reial Club Nautic de Tarragona aquest 2018 compleix 140 anys des que es va fundar, essent el mes antic de Catalunya en la seva especialitat i foment dels esports de mar.


Entre les diverses modalitats, el club destaca en rem per assolir primeres classificacions estatals. Tanmateix imparteix i s'hi practica la vela, pesca esportiva, natacio i motonautica, a mes d'altres com padel, gimnas, escola, activitats dirigides i les de caracter social o les d’estiu.


El president del club, Manel Cremades, ha reconegut que complir 140 anys" es una gran satisfaccio per a la junta actual" i ha volgut destacar especialment l'exposicio fotografica que el club oferira en motiu de l'aniversari amb imatges de tota la trajectoria des de la seva fundacio en una seu al Serrallo.


Actes commemoratius diversos


Amb 800 socis actuals, el Club ha presentat aquest divendres els actes de celebracio previstos per festejar aquesta efemeride com es la XCII Travessia Port de Tarragona d'aquest diumenge 30 de setembre, la mes antiga de tot l'estat, unicament no celebrada durant els anys de la Guerra Civil.


El club tambe te present les persones amb mobilitat reduida i en aquest sentit celebrara una sortida de Vela adaptada el proper 20 d'octubre, data en que tambe tindra lloc el Torneig de 6 hores de Padel. D'altra banda, el 27 d'octubre se celebrara la Regata Llaut Mediterrani i finalment el 17 de novembre es fara la cloenda del 140e aniversari amb un sopar de gala commemoratiu amb diversos reconeixements.


Entre altres accions i novetats, el club engegara una campanya de crowdfunding per comprar un nou llaut de competicio i aquest mes d'octubre estrenara nova web molt mes dinamica, practica i funcional per als usuaris.


Tornar

Banderi
Activitats dirigides - Tardor 2018
Reserva online
Tarragona Nàutica
Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Twitter